Frunzăverde: „Băsescu mă suna şi nu-i răspundeam! Pe 2 martie am fost la Cotroceni!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin a explicat în plen de ce nu poate fi acuzat că i-a trădat pe Băsescu şi Iohannis, aşa cum s-a comentat în cadrul emisiunii „Dosar de politician” de la B1 TV.

Sorin Frunzăverde s-a arătat foarte deranjat de comentariile lui Silviu Mănăstire şi le-a explicat consilierilor judeţeni de ce nu se poate vorbi de vreo trădare. Liderul liberal a oferit câteva amănunte „din casă” care să elimine din start ipotezele prezentate la „Dosar de politician”. „Să fim serioşi. Cine a adus PPE în România?! Sorin Frunzăverde, luând Partidul Democrat la vremea respectivă din Internaţionala Socialistă, din partidul socialiştilor europeni, şi ducându-l în PPE! Se întâmpla pe 1 martie 2005. Băsescu mă suna şi nu-i răspundeam la telefon. Mă rog, îl aveam închis. Eram la Bruxelles. Pe 1 martie 2005. Pe 2 martie am fost la Cotroceni, seara, când ne-am întors de la Bruxelles, şi când i-am expus lui Băsescu la vremea respectivă ce-am făcut la Bruxelles”, a povestit Frunzăverde.

Preşedintele administraţiei judeţene a vorbit şi despre rolul pe care l-a avut la intrarea noului PNL în Partidul Popular European: „Cine a dus PNL dintr-o grupare relativ nesemnificativă în Parlamentul European ALDE,în 2014, în septembrie, în PPE?!Sorin Frunzăverde! Crin Antonescu era la Episcopie cu mine împreună, la Caransebeş, când Daul (n.r. – preşedintele PPE) ne-a sunat să-i confirmăm întâlnirea cu Antonescu în săptămâna respectivă. Cine a pledat pentru aducerea PNL-ului în PPE? Sorin Frunzăverde! Despre ce trădare vorbim?!”

Comments

 1. spaga expresa says:

  Normal ca n-avem drumuri in judet si nici crac de investitor. Frunzetele era foarte ocupat sa dea reject la apelurile altui betivan, era foarte ocupat sa dea si unfriend sau block colegilor betivani. Norocul nostru ca presa pupincurista e vigilenta si nu rateaza nici o ocazie de a da o limba lata sponsorilor. Nu conteaza din ce partid sunt atata timp cat ii spun blondei ca-i fata mare si restului, ca-s jurnalistii lu peste. Ieftini, bre, prea ieftini. Fata de voi chiar si doamnele de pe calea aradului au mai multa demnitate .

 2. bts says:

  Frunzeti spune povesti vanatoresti la un pahar de tarie …

 3. Ppa says:

  “…parlament cu 300 de parlamentari, asta ne propunem..”
  declara SF ! “..nu am tradat..” ?