AŞA CEVA?! Conspirație împotriva județului pentru îndepărtarea investitorilor!

Multe trăsnăi au mai spus de-a lungul vremii politicienii cărăşeni, dar comentariul lui Nicolae Ştefănescu din cea mai recentă şedință de consiliu judeţean pare să le întreacă pe toate.

Social-democratul a găsit o explicaţie halucinantă pentru lista primarilor şi şefilor de instituţii din Caraş-Severin cu dosare penale sau cu condamnări pentru fapte de corupţie care a apărut în ultima vreme prin mass-media. Ştefănescu a rememorat mai întâi în plen scenele spectaculoase cu sutele de vameşi şi poliţişti de frontieră de la Naidăş urcaţi în elicoptere şi duşi la Bucureşti pentru audieri. „Şi atunci am ripostat şi până la urmă aţi văzut că nu s-a întâmplat nimic!”, a afirmat consilierul, deranjat că judeţul Caraş-Severin este prezentat ca unul în care trăiesc oameni corupţi.

„A început acum o altă campanie, dar nu ştiu de unde este susţinută, bănuiala mea este că şi în judeţ sunt oameni care o susţin. Puteau spune că este un judeţ unde funcţionează justiţia. Un asemenea comportament are în subsolul său, de fiecare dată, şi alte lucruri. Adică, în momentul în care vorbeşti despre judeţul Caraş-Severin ca fiind populat cu oameni cu îndeletniciri mai puţin legale, efectul este fuga investitorilor! Deranjăm că avem multe fonduri europene. Merităm noi un asemenea tratament?!”, şi-a continuat Ştefănescu comentariul vizavi de clasamentele şi dosarele corupţilor din Caraş-Severin prezentate în presă. În concluzie, social-democratul a afirmat că are senzaţia, sub formă de certitudine, că la mijloc este de fapt o „concurenţă neloială făcută de alţii sau alte judeţe împotriva judeţului Caraş-Severin!”

Comments

  1. Raresb11 says:

    asa este Resita are numai conducatori cinstiti in frunte cu Stepanescu ,Vela,Gheorghioni toti o apa si un pamant lingusitori si fara scrupule pt interesul personal

  2. Raresb11 says:

    oare se va schimba ceva?

  3. doru says:

    Nu sunteti mai buni ca Zavoranca.Pe cine credeti ca prostiti voi, nelegiuitilor? INCAPABILILOR! Ati dus judetul la sapa de lemn! De aia fug investitorii de CS? Ca vad judetul in topul celor mai corupte din tara? Pai cine detine posturi cheie in judet? Politicienii vostri, indiferent de culoarea politica!!!