Frații vedetei Stana Izbașa, dar și polițistul bătut și deposedat de armă ajung la testul poligraf: ,,Toți mint acolo!”

Ceea ce părea un simplu caz de violență domestică s-a transformat într-o adevărată anchetă, mai ales că procurorii ar întâmpina dificultăți din cauza minciunilor spuse de toți cei care au fost de față la altercație.

Deși au trecut deja câteva zile bune de la incidentul din comuna Cornea, acolo unde un polițist a fost bătut și deposedat de armă de frații renumitei soliste, ancheta nu pare să se apropie de final. Asta, întrucât declarațiile celor prezenți la locul incidentului sunt contradictorii.

Până ca apele să se limpezească, potrivit unor surse apropiate Express de Banat, procurorii au luat decizia că cel mai bine ar fi ca toți cei implicați în scandal să fie testați cu detectorul de minciuni, întrucât anchetatorii ar considera că ,,toți mint acolo”.

Așa cum cotidianul online scria zilele trecute, suspiciunile planează inclusiv asupra polițistului Corneliu Cristian Pîrva, că la fața locului nu a acționat corespunzător, ceea ce ar fi dus la deposedarea sa de armă. Mai exact, ca să aplaneze conflictul și să o scoată pe soție din mâinile soțului bătăuș, omul legii ar fi îndreptat pistolul spre copiii care erau la fața locului, moment în care frații Stanei Izbașa l-ar fi bătut bine, alegându-se cu aproape 10 zile de îngrijiri medicale. Indiferent de situație, testul poligraf va face cât de cât lumină în acest caz, ușurându-le munca celor care îl anchetează. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare.

Reamintim că în seara de ,,Petru și Pavel” o femeie a apelat numărul unic de urgență 112, să raporteze un caz de violență domestică. Polițistul care s-a deplasat la fața locului să aplaneze conflictul a fost deposedat de armă și bătut. Deocamdată, singura măsură care s-a luat în acest caz a fost cea a controlului judiciar, împotriva lui Augustin Lalescu.