Cei mai inventivi cărășeni pot deveni milionari!

Începând cu data de astăzi, se relansează competiția pentru inovare socială „Serendino”. Astfel, pe cei mai inventivi cărășeni îi așteaptă premii de mii de dolari, faima, dar și ocazia unică de a pune pe picioare o afacere socială care să le transforme pasiunea în profit.

Cei care se bucură de o creativitate care poate naște idei ieșite din comun își pot inscrie invențiile în competiție pentru a le vedea puse în practică. Înscrierile se pot face până în data de 18 august, pe baza formularului postat pe pagina online a competiției, acolo unde sunt explicați toți pașii care trebuie urmați pentru a fi mai aproape de miile de dolari puse în joc.

Chiar dacă o minte creativă nu are valoare, organizatorii au pregătit pentru cele mai bune idei o valoare totală de 16 mii de dolari.
Cei care se vor clasa pe podium vor primi de la 800 de dolari, pentru cele 12 mențiuni, până la 3000 de dolari pentru cel care va urca pe primul loc. De asemenea, finaliștii vor beneficia de consiliere specializată din partea unui grup de consultanți, experți în antreprenoriat și alte domenii necesare demarării unei afaceri cu scop social.

Cele mai importante criterii de evaluare care vor sta la baza procesului de jurizare sunt originalitatea ideilor propuse, claritatea și nivelul de detaliu ale propunerilor înscrise în competiție și aplicabilitatea și fezabilitatea propunerilor.

Cele mai bune proiecte vor fi selectate până la data de 15 septembrie, iar pentru edificarea juriului, aplicanții vor fi sunați pentru clarificări sau chiar vizitați pentru a le fi evaluate mai bine ideile, invențiile sau inovațiile propuse, precum și potențialul de transformare a acestora în afaceri cu scop social.

Foto: serendino.ro

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/