Circulație restricționată la Reșița. Vezi unde!

Autoritățile locale încep unul dintre proiectele de infrastructură importante pentru oraș, astfel că reșițenii vor avea bătăi de cap. Pentru aceasta însă, oficialii municipiului le cer răbdare.

Municipiul Reşiţa anunță demararea proiectului „Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în jud. Caraș – Severin, aglomerarea Reșița”. Execuția lucrărilor va începe luni, 07.07.2014, astfel încât pe Str. Golului și Str. Ciprian Porumbescu circulația autovehiculelor va fi restricționată. Se vor asigura condițiile necesare accesului în caz de urgențe.

„Prin prezentul comunicat, cetățenii din zonă sunt rugați ca începând cu data de 07.07.2014 și până la finalizarea lucrărilor să nu își parcheze autoturismele pe carosabil. Cei care au autovehicule parcate în curți sau în garaje situate în zonele mai sus menționate sunt rugați să le mute, în condițiile în care doresc să le utilizeze pe perioada derulării lucrărilor. Municipalitatea își cere scuze pentru disconfortul creat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Reșița.

tmc 640