FOTO:Vocea cărășenilor, ascultată de PP-DD

explo 1000x200

După ce oamenii de la UCMR au stat de vorbă cu candidații PP-DD, și muncitorii de la TMK au putut să își spună ofurile celor care vor pleca să îi reprezinte la București, dacă vor primi sprijinul lor.

În această săptămână candidații Partidului Poporului-Dan Diaconescu, Nicolae Orăvincean și Valentin Blănariu, au vizitat localitățile in județ pentru a afla problemele cu care se confruntă oamenii pentru care vor să ajungă la București. Cărășenii din Vărădia, Țerova, Oravița și satele din jur, Ciuchici, Ciclova, Secu sau Cuptoare au putut sta de vorbă cu candidații pentru funcția de senator si deputat. Membrii PP-DD consideră că doar în acest fel pot cunoaște mai exact problemele oamenilor și pot să îi reprezinte mai bine.

Valentin Blănariu, candidatul PP-DD la funcția de deputat pe Colegiul 1 Reșița, s-a întâlnit și cu oamenii care încă mai lucrează la TMK. A stat de vorbă cu puținii oameni care au mai rămas în halele imense.

,,Voi sunteți noi pe piața politicii românești,cu voi nu avem nimic pentru că n-ați fost la guvernare, dar de ce n-au curajul să vină la noi cei din USL sau cei din ARD?”, spuneau mai multe voci muncitorești.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632125979607″]

Comments

  1. Pakatos says:

    LA MULTI ANI intai Andrea Ivascu,FELICITARI pentru articol,apoi…:)

  2. Alina Popescu says:

    Pe valea Bistrei, prin televiziunea locala a taticului sau (din cate spune presa locala) Valeria Schelean – ARD isi face o reclama ce incalca normele bunului simt si legile.

    Ne intrebam de ce doarme CNA-ul ?

    Vezi aici ce spune presa locala: http://www.politicienii.ro/2012/12/01/protestam-dar-cna-ul-doarme/