FOTO/VIDEO: Zilele Moldova Nouă au început în forță! Topalko și Doriana Talpeș au cucerit publicul din Clisură!

Sute de cărășeni s-au înghesuit aseară în fața scenei de la malul Dunării pentru a „gusta” din acordurile aduse tocmai din Serbia de Topalko.

Prima seară din programul dedicat Zilelor Moldova Nouă a fost deschisă cu alai de port popular și pași de dans. Doriana Talpeș a reușit să facă fiecare picior de pe malul Dunării să bată în ritmuri bănățene. Cu mic, cu mare, cetățenii din Moldova Nouă, dar și sute de alți cărășeni veniți din toate colțurile Banatului au invadat terasele pline de mici și bere în așteptarea starului de peste granițe, Topalko.

Vedeta, venită tocmai din Serbia pentru a-i încânta pe vecinii de peste Dunăre, nu a lăsat publicul să rabde prea mult. În ropote de aplauze și așteptat cu sufletul la gură, Topalko a incendiat scena încă de la prima melodie.

Fanele solistului au fost cele mai încântate. Cu telefoanele ridicate în aer pentru a imortaliza concertul artistului sârb, acestea s-au îngrămădit în fața scenei.

Fără doar și poate, prima seară de spectacol a fost una de neuitat. Cetățenii au fost cei mai încântați, dar nici autoritățile locale nu au avut de ce să se plângă.

„A ieșit de la foarte bine în sus. A fost destul de greu să îl aducem pe Topalko la Moldova Nouă, dar cu ajutorul lui Borivoi Nicolici, cel care ne-a adus în relație cu artistul, am reușit și acest lucru. Valoarea totală a investițiilor pentru cele două zile de spectacol a fost de aproximativ 12.000 de euro. S-a meritat, pentru că eu cred am acoperit tot, nu mai e nevoie de nimic”, a explicat edilul-șef, Matei Lupu.

Ziua de ieri a fost încununată și de o paradă a polițiștilor de frontieră care au deschis seara de petrecere cu o demonstrație cu ambarcațiuni pe Dunăre.