Se anunță două seri de petreceri incendiare la malul Dunării. Vezi cine urcă pe scena din Clisură!

Se fac ultimele pregătiri pentru sărbătoarea de două zile care va răsuna la malul Dunării. Una dintre cele mai mari vedete ale Serbiei, Topalko, va ,,incendia” publicul în această seară.

Cetățenii din Moldova Nouă și din localitățile învecinate ar face bine să fie în formă și pregătiți de o petrecere pe cinste. Asta, pentru că lista de artiști gândită de autoritățile locale va mulțumi, cu siguranță, pe toată lumea.

Chiar dacă astăzi vremea nu pare prea prietenoasă cu data importantă din calendar, nimic nu-l va opri pe Topalko să facă un show de zile mari pe scena din Clisura Dunării.

Este adevărat că Zilele Orașului Moldova Nouă au luat naștere pe perioada mandatului meu şi mă bucur că se vede și evoluția. Am încercat ca, dacă tot facem un lucru, să fie făcut bine și frumos. Spectacolul va ține două zile, anul acesta vom încerca să aducem și trupe pentru tineri, muzică de calitate”, a explicat primarul Matei Lupu.

Cap de listă pentru seara de astăzi este vedeta Serbiei, Topalko, care va face deliciul sutelor de sârbi din Moldova Nouă. Concertele vor fi deschise de valuri de muzică populară. Seara de sâmbătă va fi încununată de prestația solistei Adriana Antoni.

Reprezentanţii primăriei colaborează şi cu Poliţia de Frontieră pentru o demonstraţie pe apă cu ambarcaţiunile din dotare. Astfel, înainte de petrecerea din această seară, curioșii din Clisura Dunării sunt invitați să savureze demonstrațiile oamenilor legii. „Dunărea este un principal punct de atracție al oraşului și trebuie să fie pusă în valoare”, a explicat edilul-şef. 

Revenim cu imagini şi fotografii de la Moldova Nouă! Rămâi cu Express de Banat!