A sărit cu Dusterul de pe pasajul Triaj!

Un tânăr ieşit cu gaşca la plimbare în această seară s-a dat în spectacol la volan şi a fost la un pas de a produce o mare tragedie. Maşina de teren a părăsit partea carosabilă şi doar pământul moale în care s-au înfundat roţile a făcut ca aceasta să nu se răstoarne în Parcul Copilului.

Potrivit martorilor, şoferul începător a pus la treabă toţi caii putere ai Dusterului pe Pasajul Triaj pentru a-şi impresiona amicii, dar nu a făcut altceva decât să le pună viaţa în pericol. La o trecere bruscă de pe o bandă pe cealaltă, tânărul a pierdut controlul maşinii.

YouTube video

Jeep-ul a sărit bordura şi trotuarul şi s-a oprit într-o poziţie periculoasă, gata, gata să se răstoarne. Nimeni nu a fost rănit şi maşina a scăpat fără nicio zgârietură. Şoferul nu s-a oprit însă din tremurat nici după ce maşina a fost readusă cu toate cele patru roţi pe asfalt. “Nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Nu aveam viteză, am schimbat banda şi atunci a fugit spatele maşinii”, a mărturisit şoferul organelor de poliţie venite la faţa locului pentru a dirija circulaţia îngreunată timp de mai bine de jumătate de oră.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157628719073881″]

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. jon says:

    adevarul e ca este plin orasul de cretini ce nu au ce cauta la volan …..doamne fereste uite exemplarul clasik la volan de duster ….da cum putea el sa isi inchipuie ca poate face slalom si drifturi cu duster-ul…:))

  2. alexandra says:

    Dracu sa l ia pe Chisarau!!! si sa nu uitam si pe Basescu!!! DIN CAUZA LUI O SARIT ASTA CU DASTARU !!!