FOTO/VIDEO: Poveste de dragoste cutremurătoare în spatele sinuciderii de la Dognecea!

explo 1000x200

Evenimentul şocant din weekend, atunci când un tânăr s-a sinucis, dar a fost la un pas să-şi omoare şi prietenii, are în spatele său o întreagă istorie. Tânăra Maria (foto), pentru care şi-a pus capăt zilelor, pare să nutrească acelaşi sentiment de iubire, dar prea târziu.

Marele absent al căutărilor trupului tânărului care s-a omorât a fost iubita acestuia, care pare că ar fi răvăşită de cele petrecute. Asta, mai ales că sentimentul de iubire a fost reciproc. Apropiaţii tinerei spun că Maria ar fi fost logodită cu Vasile Chindriş, iar soarta face ca ambii să poarte acelaşi nume, deşi oficial la starea civilă nu s-a leglizat legătura dintre cei doi. Inelul de logodnă l-a primit în urmă cu aproximativ două luni, iar explicaţia numelui similar ar proveni din faptul că tatăl fetei este originar din acelaşi sat cu tânărul, având chiar o relaţie de rudenie mai îndepărtată.

CITEŞTE ŞI: VIDEO/FOTO: S-a sinucis din dragoste, dar a vrut să își omoare și prietenii!

Povestea lor de dragoste a sfârşit tragic după ce părinţii Mariei s-ar fi opus vehement relaţiei dintre cei doi, din cauză că Vasile ar fi fost certat cu Legea în trecut. În noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când a avut loc tragicul incident, tânărul a căutat-o pe fată, aşa cum spun şi cei care se aflau alături de el în maşină, dar tânăra pare că şi-ar fi ascultat părinţii şi a refuzat să mai discute cu băiatul. Momentul în care acesta le-a declarat că doreşte să îşi pună capăt zilelor a fost chiar în faţa bisericii.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157639929784885″]
„Am venit cu toţii de la discotecă de la Ezeriş, iar prietenul nostru a vrut să o viziteze pe prietena lui, din Dognecea. Aceasta nu l-a primit şi s-au certat la telefon. De supărare, când am ajuns în dreptul bisericii a zis că vrea să moară, iar când am ajuns în dreptul lacului, acesta a tras de volan şi am aterizat cu toţii în apă. Am reuşit să ieşim, după ce unul dintre noi a spart geamul. L-am văzut şi pe el când a ieşit, dar după-aceea nu l-am mai văzut. M-am întors după el, însă nu am mai putut să-l scot”, a declarat Pătruţ Graţian Petru, de 21 de ani. Tânărul se afla la volanul mașinii atunci când victima și-a pierdut cumpătul.

Potrivit apropiaţilor Mariei, aceasta ar fi atât de afectată de cele petrecute încât se gândeşte să urmeze câteva şedinţe la psiholog. Aceştia explică absenţa fetei de la locului incidentului tocmai prin faptul că a fost prea răvăşită să îşi vadă iubitul mort.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157639924438726″]

Cu toţii se declară uimiţi de cele petrecute, dar localnicii din Dognecea povestesc faptul că Vasile Chindriş ar avea o istorie mai veche în ce priveşte consumul de alcool, de multe ori văzându-l băut. De altfel, odată cu tractarea autoturismului de pe fundul lacului, la suprafaţa apei au ieşit trei sticle goale de vin.

MAIN FOTO: Facebook

banner 970 x 250