FOTO/VIDEO Poliția joacă bine fotbal

De Ziua Poliției Române, polițiștii au arătat că au condiție fizică și iubesc sportul, într-o competiție de fotbal ca la carte, cu echipe, diplome și clasament.

Ca în fiecare an, zilele dinaintea sărbătorii „Ziua Poliției Române” sunt pline de concursuri, competiții și evenimente la care principalii participanți sunt oamenii legii. Astfel că în această atmosferă festivă a avut loc și competiția anuală de fotbal cu grade.

Un număr de 15 echipe s-au luptat săptămâna trecută pentru locul I la fotbal, echipe reprezentând serviciile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Anul acesta, locul I a fost ocupat de Serviciul de Acțiuni Speciale, iar campioana de anul trecut, Poliția Municipiului Reșița, s-a clasat pe locul III.  Locul II anul acesta a fost ocupat de Serviciul Rutier.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633095436872″]

Premiile nu s-au oprit doar pe podium. Răsplătiți cu diplome au fost cel mai bun portar și cel mai atent și implicat jucător de pe teren. „Toţi câştigătorii au primit diplome şi echipament sportiv, pentru a-şi putea continua antrenamentul pentru anul viitor. Poliţiştii au promis că şi la anu’ vor fi prezenţi la competiţii, însă cu o singură condiţie: fie ca cel mai bun să câştige”, explică Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

YouTube video

tmc 640