[FOTO/VIDEO] Incendiu într-o gospodărie din Caransebeș!

Pompierii au intervenit astăzi pentru a stinge un incendiu izbucnit în anexa unei gospodării din Caransebeș. Focul a cuprins și acoperișul casei din curte.

Pompierii Detașamentului Caransebeș au intervenit, în urmă cu puțin timp, la o casă de pe Strada Nicolae Titulescu din Caransebeș. Anexa gospodăriei a fost cuprinsă de flăcări, iar focul s-a extins și la acoperișul casei. Potrivit proprietarei, fiica sa ar fi incendiat câteva obiecte vechi în podul casei, iar de acolo a izbucnit incendiul. Mama proprietarei, o femeie de aproximativ 80 de ani, a făcut un atac de panică și a avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță.

leader board 728 x 90 px

„La locul intervenției sunt trei autospeciale cu apă și spumă și aproximativ 13 pompierii. În primă fază, din primele informații știam că este vorba despre două case, dar de fapt ar fi vorba despre o singură casă. Pompierii încă acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului. Nu sunt persoane rănite”, ne-a declarat Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672377529270″]