[FOTO/VIDEO] HC Adrian Petrea a câștigat primele puncte, după un meci pe muchie de cuțit

Așa cum avertiza și antrenorul Adrian Petrea, niciun meci nu este dinainte câștigat. S-a adeverit și în această seară, când HC Adrian Petrea Reșița s-a impus după o luptă grea în fața nou-promovatei CSU Suceava, cu scorul de 26-24 (15-13), în etapa a doua a Ligii Zimbrilor. 

În prim-plan cu interul Ilie Vaidasigan, din nou jucătorul pe care echipa se poate baza la aruncările „de afară”, și cu același sclipitor coordonator de joc Mihai Rohozneanu, formația reșițeană a câștigat cu multă sudoare primele puncte din actualul sezon.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157673479035286″]

A fost un meci pe muchie de cuțit, în care HC Adrian Petrea a alergat mult pentru victorie. Chiar dacă au avut în câteva rânduri, și în prima, și în cea de-a doua repriză, avantaj de patru goluri, amfitrionii au tremurat serios pe final de meci, când sucevenii s-au apropiat la un singur gol pe tabela de marcaj. Interul Dușan Trifkovic a ratat atunci două aruncări consecutive de la 7 metri, luându-l de fiecare dată la țintă pe portarul George Șelaru. A reușit să înscrie cu 36 de secunde înainte de final, dar chiar în acel moment Adrian Petrea a solicitat time out și golul nu a fost validat. Însă mingea a revenit reșițenilor, care nu aveau dreptul la mai mult de două pase. Mingea a ajuns la Rohozneanu, care a închis tabela la 26-24 pentru Reșița. El înscrisese anterior cu o aruncare năpraznică, sub transversală, golul prin care HC Adrian Petrea se mai desprinsese o dată la două goluri, 25-23, în minutul 55.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157670311742753″]
Publicul, chiar dacă nu atât de numeros pe cât s-ar fi așteptat organizatorii, a fost alături de echipă și și-a susținut favoriții până în final, savurând prima victorie din noul sezon, care se anunță de pe acum unul foarte greu.

HC Adrian Petrea: Drăghici, Tevzadze – Vaidasigan 6, Rohozneanu 5, Popovici 3, Dospinescu 3, Trifkovic 2, Ignat 2, Turcu 1, Huta 1, Pîrvan 1, Starchenko 1, Giotoiu 1, Pîrîianu, Bahan, Heimbach.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157673479062516″]

Urmăriți mai jos conferința de presă susținută de antrenorii Adrian Chiruț (Suceava) și Adrian Petrea (Reșița).

YouTube video

Foto: Miruna Mihancea / Dani Stanciu

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/