[FOTO/VIDEO] Galeria Guardia Rosso-Nera face spectacol din noua tribună a stadionului din Oravița!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Derbiul etapei a XXIII-a din Campionatul Județean de fotbal al ligii a IV-a a fost cu siguranță meciul disputat la Oravița unde echipa din localitate, AS Oravița, a primit vizita liderului CSM Școlar Reșița.

Pregătirile pentru meciul de sâmbătă au fost unele intense pentru a fi asigurate toate premisele unui adevărat spectacol fotbalistic din toate punctele de vedere. Autoritățile locale au depus eforturi pentru ca terenul să fie impecabil, iar ca o premieră, tribunele au fost reamenajate și, pentru prima oară în istoria clubului, 500 de scaune noi au fost montate pe stadionul „Minerul” din Oravița. Eforturile au fost răsplătite pe măsură, în tribuna stadionului venind să urmărească derbiul peste 200 de persoane, printre care s-au aflat și președintele Asociației Județene de Fotbal, Viorel Lolea. Spectacolul din tribună însă a fost asigurat de către inimoasa galerie Guardia Rosso-Nera, care a făcut un spectacol vizual și au cântat aproape tot meciul.

YouTube video

Debutul meciului a fost unul pe măsură, în minutul 4 jucătorii orăvițeni irosind o ocazie imensă de a deschide scorul, iar în faza imediat următoare portarul A.S. Oravița face un fault în calitate de ultim apărător și arbitrul partidei îl elimină. A urmat un moment de tensiune, gazdele acuzând că faza s-a declanșat dintr-o poziție de ofsaid. După eliminare, Macovei se vede obligat să-l introducă pe Luigi, portarul de rezervă, și să renunțe la atacantul Băcilă. În aceste condiții, ceea ce a urmat era previzibil, CSM-ul atacând poarta lui Luigi în mod constant și punând presiune pe apărarea fotbaliștilor orăvițeni. Reduta orăvițeană a rezistat până în minutul 34, când Breșneni a deschis scorul pentru echipa CSM Școlar Reșița, fotbaliștii reșițeni intrând la pauză cu un avantaj minim.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157667415604186″]

Repriza a doua a fost una mult productivă pentru atacul echipei de pe malul Bârzavei, reșițenii reușind să mai înscrie de trei ori în poarta orăvițenilor prin Costescu Flavius (min. 55), Marcu Vichente (min. 68) și Costachi Răzvan (min. 75), care a stabilit rezultatul final, scor 4-0 pentru CSM. Prin această victorie, CSM Școlar Reșița conservă avansul de 3 puncte în clasament și păstrează prima șansă pentru barajul de promovare în liga a III-a.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157667487640095″]

La sfârșitul meciului, galeria Guardia Rosso-Nera a dat dovadă de un adevărat fairplay, scandând numele echipei din Oravița.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157667417098736″]

CSM Școlar Reșița: Petruț Daniel, Breșneni Laurențiu, Covăsală Robert, Costescu Flavius, Costachi Răzvan, Covit Alexandru, Liuba Alin, Negrei Dan, Doană Casian, Totu Dragoș, Sziyy Bogdan

Rezerve: Domăneanț Petăr, Banac Milorad, Bloju Cristian, Beloescu George, Curelea Alexandru, Ciucur Alexandru, Marcu Vichente.

untitled design set 970x90 px

Antrenor: Doană Leontin

AS Oravița: Duma Ioan, Bacoi Ovidiu, Cioc Adrian, Sîrbu Cristian, Covaci Constantin, Preoteasa Dragoș, Halas Florian, Purea Bogdan, Covaci Cătălin, Șain Georgian, Băcilă Iliuță.

Rezerve: Chiriac Cristian, Gugu Nicu, Frumosu George, Simeria Nicolae, Chelmu Gheorghe, Stanciu Marius, Radu Luigi.

Antrenor: Macovei Ciprian

Cartonașe roșii: Duma Ioan(min.5)

Cartonașe galbene:  A.S. Oravița – Covaci Constantin (min. 33), Covaci Cătălin (min. 44); C.S.M. Școlar Reșița: Doană Casian (min. 40).

Marcatori: Breșneni Laurențiu (min. 34), Costescu Flavius (min. 55), Marcu Vichente (min. 68) și Costachi Răzvan (min. 75).

Arbitri: Micloșină Dorian (centru); Humiță Ioan Daniel și Haramuz Silviu

Observator federal: Miholcea Dan Alexandru

 

untitled design set 970x90 px