[FOTO/VIDEO] Cum reacționează Nelu Popa la huiduielile pensionarilor? Se gândește la noi tăieri!

Protestul pensionarilor în centrul Reșiței nu va avea rezultatul scontat. Și asta pentru că primarul Ioan Popa se arată de neclintit în decizia sa de a tăia subvențiile vârstnicilor.

Nelu Popa e greu de clintit în deciziile pe care le ia. Asta a dovedit astăzi în timpul protestului organizat în centrul Reșiței la care aproximativ 100 de pensionari și-au strigat nemulțumirile. Chiar dacă mitingul urmărea revenirea asupra deciziei de tăiere a subvențiilor, primarul nu se lasă ușor înduplecat.

„Protestul a fost organizat de cineva cu un anumit interes, dar nu vreau să intru în detalii. Pensionarii sunt mult mai mulți. Sunt câteva mii bune care stau acasă și înțeleg că trebuie să facem un efort și să ieșim din situația asta de criză a Primăriei. Noi am analizat cu minuțiozitate situația și nu cred că este cazul să modificăm sume sau cuantumuri”, a declarat Ioan Popa.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157670933806660″]

Nu doar că s-a arătat impasibil, ci Ioan Popa vrea să meargă mai departe cu tăierile. Drepturile acordate până acum revoluționarilor reprezintă o altă nemulțumire a sa, așa că edilul este decis să taie și acolo în carne vie.

„Ieri am mai găsit încă 160-170 de milioane pe lună subvenții pentru revoluționari care sunt date în același fel ca la persoanele cu handicap, adică la grămadă. Câți revoluționari există în Reșița, absolut toți sunt dați la Ro-A TIR care ne facturează lunar. Sunt convins că nici măcar un sfert dintre ei nu circulă pe mijloacele de transport în comun. Eu voi continua să elimin aceste pierderi pe care le avem și sunt convins că publicul va fi alături de noi”, a adăugat edilul.

1000x200 dacus 02

YouTube video

Cât privește protestul de astăzi, Ioan Popa nu a vrut să ofere prea multe detalii despre bănuielile pe care le are referitoare la organizatorul mitingului: „N-aș spune că un partid anume sau cineva anume, poate e vorba și de orgoliile unor oameni”. Întrebat dacă instigatorul este de fapt reprezentat de un grup de interese, Nelu Popa a fost tranșant: „Nu vreau să comentez deocamdată!”.

CITEȘTE ȘI:

[FOTO/VIDEO] Pensionarii au ieșit în stradă! Nelu Popa, față în față cu protestatarii!

publicitate si promovare online banner maxagro