[FOTO/VIDEO] Alina Eremia a încins atmosfera la Zilele Aninei! Astăzi scena aparține artiștilor de muzică populară!

1000x100 (4)

Petrecere la ceas de seară ieri în Anina, cu prilejul sărbătorii orașului. Locuitorii au cântat la unison cu Alina Eremia, una dintre cele mai îndrăgite interprete pop dance din România.

Câteva sute de persoane s-au strâns ieri pe platoul de pe Strada Bucegi, în apropierea sălii de sport din Anina. Cu toții au ales să petreacă prima zi din sărbătoarea orașului în aer liber, alături de artiste ale muzicii ușoare. Au urcat pe scenă Patricia Botineștean și Cezara-Daiana Niculcea, cap de afiș fiind Alina Eremia.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157671216686172″]

leader board 728 x 90 px

Artista din București a reușit să anime fostul oraș minier. Spectatorii au cântat împreună cu Alina Eremia, iar show-ul a fost unul memorabil. Chiar dacă bugetul orașului nu a permis organizarea unui spectacol grandios, cu multe trupe de seamă, locuitorii din Anina s-au bucurat de prezența uneia dintre cele mai în vogă artiste ale momentului.

Zilele Aninei 2016 continuă astăzi cu muzică populară. Începând cu ora 17.00 vor urca pe aceeași scenă formația de dansuri populare a Casei Orășenești de Cultură Anina, Ansamblul Morăvițana din Moravița, Ansamblul Rosoman din Republica Macedonia, ansamblul din Plandiște, Republica Serbia. La ora 19.00 vor urma Ionela Bădălan și Cristian Ianoșiga cu formația, iar sărbătoarea se va încheia la ora 23.00 cu foc de artificii.