[GALERIE FOTO] Direcția 5 și Radio România Reșița au petrecut împreună!

Un sfert de veac de muzică a Direcţiei 5 și două decenii de existenţă a postului regional de radio din Reşiţa. Două motive întemeiate pentru un spectacol incendiar în Parcul Tricolorului.

O seară magnifică, cu adevărat aniversară pentru Reşiţa şi pentru ascultătorii radioului public. Pe scena din Parcul Tricolorului au urcat două trupe care au fost aclamate la scenă deschisă de publicul ieşit în număr mare să aniverseze, alături de echipa Radio Reşiţa, cele două decenii de existenţă în eter ale postului.

Deschiderea a făcut-o o trupă mai puţin cunoscută publicului reşiţean, Adi Cristescu Band, dar care i-a cucerit rapid pe cei prezenţi în Parcul Tricolorului. Momentul absolut l-a constituit ironia fină, extrem de bine pregătită, a lui Adi Cristescu la adresa piesei „Eu vara nu dorm” pe care într-un mod pamfletar a încercat să o interpreteze în viziuni haioase ale unor artişti celebri precum Ştefan Bănică Jr., Iris, Fuego…

Desigur, momentul central l-a constituit concertul celor de la Direcţia 5 care le-au şi făcut un cadou inedit ascultătorilor interpretând atât melodii mai noi ale trupei, hituri ale anului 2016, dar şi melodii din 1990, perioada de debut a trupei, reuşind astfel să-i determine să ridice mâinile în aer şi pe cei mai tineri şi pe cei mai maturi, pe toţi îndrăgostiţii în general, dar şi pe îndrăgostiţii de Radio România Reşiţa deopotrivă.

 

Astăzi manifestarea va continua în Parcul Tricolorului, pe scenă urcând, printre alte trupe, şi reşiţenii de la Phaser.