FOTO: Un TIR a făcut prăpăd la Reșița

Un TIR parcat în fața stației de benzinărie de pe Calea Caransebeșului a luat-o la vale în timp ce șoferul se afla în benzinărie, a avariat trei mașini și a dărâmat doi stâlpi de curent.

Azi-noapte un șofer de TIR și-a parcat autotrenul pe marginea drumului, vis-a-vis de benzinărie. Din cauză că nu a asigurat autovehiculul înainte să-l părăsească, acesta a luat-o la vale și a intrat într-una din mașinile parcate în fața lui. Astfel, s-a declanșat un accident în lanț din care avariate au fost trei mașini, iar doi stâlpi de curent și doi pomi dărâmați.

Una dintre mașinile prinse în carambol necesită reparații de 2300 de euro, care cel mai probabil vor fi suportate de către șoferul TIR-ului, responsabilul accidentului. „Este vorba despre un camion cu remorcă. I-a scăpat frâna de mână și a luat toate mașinile la rând. Mașinile erau parcate pe trotuar una după alta”, relatează Ion Aurelian, proprietarul mașinii avariate.

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin are o altă ipoteză a evenimentului: „Șoferul TIR-ului nu a tras frâna de mână când a parcat autovehicului, nu l-a lăsat în nicio treaptă de viteză, iar din această cauză autotrenul a plecat la vale, avariând trei mașini și doi stâlpi de curent în drumul său. Din fericire, nu au existat victime. Șoferul a fost amendat de către polițiștii rutieri solicitați la fața locului”, explică Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ CS.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631586758639″]

YouTube video