FOTO. Ziua porților deschise la Aquacaraș! Filipescu: „Angajații societății cunosc un singur sens: tot înainte!”

aquacars1

Operatorul județean de apă și canal, Aquacaraș, a deschis joi porțile tuturor acelora care au dorit să-i treacă pragul la ceas aniversar. Iar vizitatorii nu au fost puțini, de la elevi și profesori, până la politicieni și reprezentanți ai administrației locale și județene.

Mai multe clase de elevi au vizitat astăzi Uzina de Apă din Reșița, la inițiativa conducerii Aquacaraș, care și-a dorit ca în acest an ziua societății să fie marcată printr-un eveniment mai aparte, adresat atât angajaților, cât și elevilor, acelora care au dat curs invitației de a participa la concursul de desene „Apa este viața”, derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, în perioada 16 – 23 mai.

După vizitarea Uzinei de Apă, a urmat premierea celor mai deosebite lucrări realizate de elevii mai multor școli din Reșița. Diplomele și premiile au fost oferite de către Gheorghe Filipescu, directorul societății Aquacaraș, și Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean. Filipescu nu a uitat nici de angajații merituoși ai societății, 20 dintre ei plecând acasă cu o diplomă și un plic.

În discursul său, Gheorghe Filipescu a adus mulțumiri conducerii Consiliului Județean și primarilor cărășeni pentru buna colaborare, dar și angajaților Aquacaraș, cărora le-a amintit că greul abia acum începe, în contextul în care societatea a reușit să atragă peste 170 de milioane de euro pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal în județ. „În ceea ce mă privește, interesul meu este acela de a avea rezultate bune, de a îmbunătăți calitatea serviciilor pe care le prestăm către populație și aș vrea cu acest prilej să mulțumesc tuturor angajaților societății Aquacaraș care știu decât un sens: tot înainte!”, a mai spus Gheorghe Filipescu.

Cuvinte laudative la adresa colectivului Aquacaraș au venit și din partea președintelui Consiliului Județean. Romeo Dunca a ținut să precizeze că eforturile și performanțele angajaților se văd de la o zi la alta, în ciuda faptului că, față de anii trecuți, sunt mai puțini numeric.

Felicit întregul colectiv pentru performanțele care încep să se vadă și mă bucur că cifra 480 de angajați de astăzi dă mai bine la rezultate decât cifra de 840 de angajați avuți în trecut. În rest, sper să mergem în aceeași direcție bună, pentru a oferi populației servicii cât mai bune. Chiar dacă pe alocuri mai sunt anumite probleme, intenția și interesul nostru, al tuturor, este acela de a îmbunătăți serviciile oferite de Aquacaraș către populație”, a spus Romeo Dunca.

aquacaras 2

aquacaras

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

aquacaras 7

aquacaras 6

aquacaras 5

aquacaras 4

aquacaras 9

aquacaras 10

publicitate si promovare online banner maxagro