FOTO: Weekend activ pentru PP-DD

Candidații PP-DD pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie nu și-au luat liber la sfârșit de săptămână, ci au fost tot weekendul în mijlocul cetățenilor din Reșița.

În acest sfârșit de săptămână, Valentin Blănariu, candidatul PP-DD pentru Camera Deputaților, precum și Nicolae Orăvicean, care candidează pentru un loc în Senatul României, au fost prezenți în mijlocul alegătorilor. Reșițenii din cartierul Govândari au stat de vorbă cu aceștia și au primit din partea candidaților PP-DD promisiuni pentru o schimbare în bine dacă le vor acorda sprijinul ca să ajungă București.

”Mai este foarte puțin din campania electorală și putem spune că lumea a început deja să ne cunoască mai bine. În tot acest timp, de când a început campania, am interacționat foarte mult cu alegătorii și simt din partea lor dorința de schimbare, cred în ei și în alegerile pe care le vor face pe buletinul de vot”, a declarat Valentin Blănariu, candidatul PP-DD la Camera Deputaților.

Ziua Națională a fost sărbătorită la PP-DD tot prin muncă. Pentru că nu este timp de pierdut, membrii Partidului Poporului au fost alături de oameni și de ziua noastră, a tuturor românilor. Așa cum este firesc, atât candidații Valentin Blănariu și Nicolae Orăvicean, precum și echipa lor de campanie, au participat la manifestațiile organizate de municipalitate în Centrul Civic și au intonat împreună cu toți cei prezenți imnul de stat, cu speranța că va fi mai bine după data de 9 decembrie, pentru toți românii.

”Aș vrea să le urez un sincer ”La mulţi ani!” tuturor românilor, pentru că mai ales astăzi trebuie să fim în primul rând români. Să lăsăm politica deoparte și să ne bucurăm de ziua noastră națională, cu dorința de mai bine și cu speranța că va răsări soarele din nou și pentru români, și mai ales pentru cărășeni, pentru că merită o viață mai bună”, a declarat Nicolae Orăvicean, candidatul PP-DD la Senatul României.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157632157058531″]

Comments

 1. papac says:

  toti niste smecheri de 2 lei

 2. papac says:

  ce moace au toti

 3. Pakatos says:

  ALOOO,Andreea Ivascu…Candidatii PP-DD n-au promis nimik,doar au asigurat electoratul ca o sa fie schimbari in bine…si asta cu ajutorul lor…noi PP-DD-istii nu incercam sa punem Resita pe harta,pentru ca Resita este acolo de mii de ani,numai mintea bolnava a uneia care se ARDe moka,nu realizeaza ce slogane foloseste,deh,e fosta jurnalista…si de luni 10 decembrie revine la jurnalism ca-i varza creatza…sau colega jurnalistei o anume tipa care are copil din flori cu un anume Gruia care-a daramat turismul de pe Semenic…sau nu stie nimeni ca Valeria Sechelean are un copil din flori cu Gruia trompetistul bucurestean?asa de prosti ne cred AReDistii astia?

 4. dictionar says:

  ALOOOO domnu Pakatos cred ca va uitati prea mult la emisiuni care fac competitie televiziunii sefului si nu prea mai aveti timp sa consultati un dictionar din cand in cand. mai sunt si cuvinte interesante, sa stiti. daca ati rasfoi DEX-ul, poate ati vedea ca a promite si a asigura sunt sinonime. vedeti ca e si variata online pentru cei care nu mai stiu cum arata un dictionar tiparit. PROMÍTE vb. III. tr. 1. A se angaja, a-și lua obligația, a făgădui. 2. (Fig.) A da speranțe; a asigura. [P.i. promít. / < lat.promittere, cf. fr. promettre].. uite, mai sunt si baiat finut. in loc sa stati toata ziua cu ochii pe articolele despre altii, mai bine puteti mana pe o carte si mai invatati ceva. de fapt, in partid nu conteaza cate clase ai, conteaza cat de mult poti comenta despre altii, asa-i?

 5. Pakatos says:

  eu am cam trecut pe la scoala dictionarule…la vremea mea…recunosc ca ai si matale dreptate intr-o oarecare masura,stau cu ochii pe articolele eXpresilor ca-s copii faini si scriu bine,ii strica doar <> si cate unu ca tine care se baga ca tanga…dar e constructiv ce ai postat,am luat la cunostinta si ma conformez :,,mai bine puteti mana pe o carte si mai invatati ceva”…data viitoare d-ra jurnalista fi ,,barbat” si semneaza cu numele…nu de alta dar ti-am recunoscut scrisul,da-ma dreq de simpatic…

 6. Sipatizant says:

  Hai ca-i bine, sa votam PP-DD ca poate primim curs mai bun in centru dupa alegeri!

  Jale de partid de bisnitari si de parnaiasi…

  Norocul cu domnu Dan mai Pakatos, ca daca face rost de moastele alea de la Biserica Ortodoxa o sa le aduca si in Resita si o sa fie bunastare maxima.

  Nu inteleg cum poti avea sustine un partid care practic nu exista (nici ca doctrina, nici ca membri- ca sunt traseisti cam toti, uite la noi Haiducu de Simi, nu numai ca e traseist, mai e si parnaias). Exagerez, nu toti sunt traseisti, ca mai sunt si bisnitari si brutari. Astia duc tara mai departe, asa cum am spus la inceput, o sa avem curs bun daca schimbam la ei :)))

  Rusineeeee! Mare rusine.