FOTO: Votează pentru turismul cărășean!

Magazinul cu dublu rol din satul Sasca Montană poate deveni realitate cu ajutorul cărășenilor. Un vot înseamnă o șansă în plus ca proiectul „Tinerii meșteșugari și eco-turismul” să se materializeze într-o construcție cu totul nouă, o stație de autobuz pentru localnici și un loc de odihnă pentru turiști.

Renumitele produse realizate de măicuțele de la Mănăstirea Nera, articole din nuiele realizate de un  meșteșugar local și suveniruri cu Lacul Ochiu Beiului, Cascada Beușnița sau Lacul Dracului este marfa ce va umple rafturile magazinului. Orice turist din zonă va avea ocazia să guste din produsele locale, să-și cumpere un obiect care să-i rămână ca amintire peste ani și să vadă în ce constă specificul artizanal din zonă.

Așa va arăta magazinul în cazul în care proiectul va fi votat:

proiect tara lui andrei

Așa arată acum locația:
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157634416096672″]

expresb 1000x100

Toate aceste lucruri pot deveni posibile cu ajutorul voturilor pe site-ul „Țara lui Andrei”, iar importanța acestora este semnificativă, pentru că ele contează la decizia finală în proporție de 40 la sută, restul de 60 la sută fiind decizia juriului. Primele 12 proiecte primesc finanțare, iar la momentul  actual „Tinerii meșteșugari și eco-turismul” este, din păcate,  abia pe locul 50.

Este o șansă unică pentru turismul cărășean de a deveni cunoscut la nivel național. Membrii comunității se pot implica direct în această promovare prin votul pe care îl oferă. Nu trebuie decât să introducă numele, prenumele, adresa de mail și numărul de telefon și astfel pot vota proiectul reșițenilor: Tinerii meșteșugari și eco-turismul” , a declarat inițiatorul proiectului, Grațian Mihăilescu.

În cadrul concursul „Țara lui Andrei” se premiază 12 proiecte din cele 164 depuse. Astfel, pentru ca magazinul cu produse locale, primul de acest gen din județ într-o zonă rurală cu obiective turistice, să devină realitate, este mare nevoie de votul tuturor cărășenilor! Acum are ocazia județul să devină cunoscut la nivel internațional! VOTEAZĂ AICI! Like-ul ajută la moralul inițiatorilor proiectului, votul face diferența! VOTEAZĂ!