FOTO/VIDEO. Polițiști de frontieră care cântă și încântă… până la lacrimi!

Atmosferă caldă și plăcută la Consiliul Județean Caraș-Severin. Emoție și lacrimi în ochi, rezultatul momentului creat de poliţiştii cărășeni de frontieră.

Obicei care a reușit să creeze momente magice pe holurile Consiliului Județean Caraș-Severin. Finalul unei ședințe, organizată de noul prefect al județului Caraș-Severin, Florența Albu, a fost urmat de cântece specifice sărbătorilor de Crăciun.

Colindători amatori, dar și polițiști de frontieră, au impresionat cu vocile și plăcerea lor de a cânta. Mai mulți reprezentanți ai instituțiilor din întreg județul au fost plăcut surprinși de frumoasele colinde ale poliţiştilor de frontieră. Prezentabili, îmbrăcați în uniforme și cu zâmbetul pe buze, aceștia au cântat și transpus ascultătorii direct în spiritul sărbătorilor de iarnă. Prefectul județului Caraș-Severin, Florența Albu, a fost și ea puternic cuprinsă de emoții… abia, abia își ținea lacrimile în ochi. Alături de vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, Florența Albu i-a felicitat și mulțumit celor implicați în momentul impresionant, totodată urând tuturor sărbători liniștite și frumoase.