FOTO/VIDEO. Accident groaznic pe Calea Timișoarei din Reșița! Un SUV s-a făcut praf după impactul cu un TIR! (UPDATE)

Accident teribil, petrecut în urmă cu puțin timp, pe Calea Timișoarei din Reșița. O mașină s-a ciocnit violent cu un TIR, iar șoferul a rămas încarcerat.

Un accident rutier a avut loc pe Calea Timișoarei, în zona magazinului Dedeman din Reșița. Un autoturism SUV, care circula dinspre cartierul Câlnic, s-a izbit frontal de un TIR. Șoferul a rămas încarcerat, iar pompierii s-au chinuit minute bune să îl extragă dintre fiare. Bărbatul a fost preluat de ambulanță în stare de inconștiență și s-au început imediat manevrele de resuscitare.

UPDATE, ora 19.00

leader board 728 x 90 px

Șoferul mașinii nu a mai putut fi salvat și a decedat în brațele medicilor. Acesta era șeful de post din Ramna, Darius Cazan. Din primele informații, nu ar fi exclus să fie vorba, de fapt, despre un gest suicidal. Polițistul a fost internat recent, spun sursele noastre, la Psihiatrie, din cauza unor probleme în dragoste. Bărbatul ar fi fost externat în urmă cu câteva zile, fiind încă în concediu medical, iar în trecut a mai avut episoade depresive. În plus, la fața locului nu au existat urme de frânare. Cauza exactă a producerii incidentului va fi stabilită în urma anchetei polițiștilor și după efectuarea necropsiei.

UPDATE, ora 20.15

Polițiștii cărășeni au transmis un mesaj de condoleanțe familiei colegului lor și spun că, din primele cercetări, a reieșit că autoturismul condus de Darius Cazan, din direcția Câlnic către Triaj, pe fondul unui carosabil umed, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula din direcția opusă, în urma impactului, polițistul decedând. Cauza exactă va fi stabilită după încheierea cercetărilor.

Rămâi pe expressdebenat.ro! Revenim cu amănunte!