FOTO Un bărbat din Timiș a primit o amendă usturătoare, iar mașina i-a fost confiscată după ce a aruncat gunoi ilegal

utilitara1
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Un bărbat a fost amendat cu 15.000 lei după ce a fost prins în timp ce arunca ilegal gunoaie pe un teren din orașul Deta. De asemenea, vehiculul cu care individul a transportul deșeurile a fost confiscat de către Garda de Mediu Timiș.

O amendă usturătoare a fost primită, ieri, de un bărbat din județul Timiș care s-a gândit să arunce deșeuri pe un teren extravilan, în apropierea drumului comunal 172, între Deta și Opatița. Garda de Mediu Timiș informează că a fost solicitată de poliția din orașul Deta să se deplaseze cu o echipă de permanență la fața locului.

Inspectorii Gărzii de Mediu Timiș l-au identificat pe bărbat și i-au aplicat o amendă în valoare de 15.000 lei. Totodată, ca sancțiune complementară s-a dispus confiscarea mijlocului de transport.

Atragem din nou atenția celor care obișnuiesc să abandoneze deșeuri în natură că astfel de controale și verificări au fost inițiate de Garda Națională de Mediu la nivel național, așa încât ar fi bine să se gândească la consecințe (amendă + confiscarea mijlocului de transport) înainte de a descărca ilegal deșeuri în spații neautorizate”, a informat Garda de Mediu Timiș.

promovare banner maxagro

utilitara3

utilitara2

publicitate tmc 640