FOTO Turiștii ajung mai ușor la atracțiile din două parcuri naționale din județul Caraș-Severin

punte6

Turiștii care-și propun să viziteze frumusețile din două parcuri naționale din județul Caraș-Severin ajung mai ușor la ele. Asta după ce au fost realizate mai multe lucrări de reparații și întreținere.

Administrația Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița informează că au fost realizate o serie de lucrări de reparație și de întreținere pentru siguranța celor care intenționează să viziteze atracțiile din zonă.

Vă invităm să pășiți în siguranță pe noile podețe și poduri de la următoarele obiective turistice: Cascada Bigăr, Cheile Șușarei, Ochiul Beiului și Cascada Beușnița. Pe această cale atragem atenția tuturor celor care ne vizitează să nu mai lase în urmă gunoaie după drumețiile lor. Pe raza parcului există 9 trasee turistice pe o lungime totală de 92,8 km, acestea fiind marcate și omologate”, au informat reprezentanții parcului național, pe Facebook.
De asemenea, și reprezentanții Parcului Național Domogled – Valea Cernei au intervenit pentru a realiza puntea de acces spre Izvoarele Cernei, care a fost ruptă în urmă cu un an, astfel că nu mai exista acces pietonal către această atracție.
Puntea a fost realizată pe structură din gabioane cu piatră și din lemn de rășinoase. Proiectul nu este finalizat în totalitate, urmând să fie efectuate și lucrări de protejare a lemnului și de consolidare a gabioanelor, ținând cont că în zonă sunt frecvent ploi torențiale și viituri”, a informat Administrația Parcului Național Domogled – Valea Cernei, pe Facebook.

punte8

punte7

punte6

punte5

expresb 1000x100

punte4

punte3

punte2

punte1

1000 x 200 gif