FOTO. „Tunurile” au ochit astăzi ia românească. Vezi când poți juca brâul bănățean în centrul civic!

Presa cărășeană a promovat și astăzi ia, așa cum o face de 3 ani încoace. În centrul civic s-au adunat jurnaliștii reșițeni, costumați ca la carte, să arate lumii întregi că sunt mândri că sunt români.

Deși nu toate publicațiile au onorat cu prezența acțiunea, în cele din urmă s-a adunat o mulțime consistentă, cu sprijinul Ansamblului „Bârzava”, dar și al celor mai frumoși preșcolari de la Riki Priki, care au colorat acțiunea inițiată de operatorul de imagine al TVR Timișoara, Vasile Neamțu.

„Este pentru al treilea an consecutiv când presa cărășeană promovează ia. Ceea ce se întâmplă astăzi, de fapt, este în scopul promovării mai ample a ceea ce se va întâmpla pe data de 10 iunie, ora 18.00, când sperăm să umplem centrul civic al Reșiței cu ia românească și să îl animăm cu brâul bănățean”, a declarat organizatorul acțiunii, devenite deja una tradițională.

Așadar, toți cei care se simt români și vor să danseze „românește” sunt așteptați alături de jurnaliștii reșițeni miercurea viitoare pentru a încinge un brâu de zile mari. Bineînțeles, cu sprijinul specialiștilor din Ansamblul „Bârzava”.

Comments

  1. benga says:

    primarul asta se crede CINE