FOTO. Tinerii se implică! Spitalul Județean de Urgență Reșița a primit donații cu ajutorul voluntarilor

o viata demna 1 (4)

Voluntarii au pus mâna pentru a sări în ajutorul Spitalului Județean de Urgență Reșița! Tinerii au organizat un spectacol caritabil în urmă cu o săptămână și au reușit să cumpere aparate pentru uzul pacienților.

Asociația „O viață demnă împreună”, prin Centrul de Tineret OVD Reșița, a organizat un spectacol caritabil la Sala Polivalentă în data de 14 iulie. Din donațiile strânse, cinci frigidere au putut fi cumpărate și donate Staționarului III.

„În primul rând vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru implicarea lor în această activitate, colegilor din țară OVD Romania, dar și oamenilor care ne-au susținut, ne-au oferit încredere și ne-au ajutat. Sperăm ca pe viitor să ajutăm din ce în ce mai mult, așteptăm viitoarele proiecte cu nerăbdare, iar strângerea de fonduri se va desfășura în continuare, ca obiectiv fiind celelalte saloane neacoperite de la Staționarul III al Spitalului Județean de Urgență, vrând să adăugăm în fiecare salon măcar câte un frigider. Mulțumim partenerilor noștri: Gradimex SRL, Chef Delivery, Consiliul Județean Caraș-Severin, Primăria Reșița, domnului Cristian Draghina și doamnei Mariana Draghina care a fost puntea de legătură între Centrul de Tineret Reșița și Spitalul Județean de Urgență și artiștilor care au cântat la spectacol.”, a declarat Antonia Dalea, președintele centrelor de tineret din Reșița, Timișoara, Focșani și Bacău.

o viata demna 2 (2)

o viata demna 3 (2)

o viata demna 4 (2)