Nume consacrate ale rockului românesc vor cânta la prima ediție a festivalului „Rock the Wolves”

rock
1000x100 (1)

O experiență de neuitat promit organizatorii primului festival de muzică rock ce va avea loc anul acesta, în Poiana Lupului, din Gărâna.

Minunata locație ce găzduiește de un sfert de secol festivalul de jazz, Poiana Lupului din Gărâna, va fi martora primei ediții a „Rock the Wolves”, unde nume grele ale muzicii rock românești și-au anunțat prezența. În perioada 12-15 august, iubitorii de rock sunt așteptați, cu mic, cu mare, în cadrul de poveste din inima Banatului pentru o experiență unică. „Rock the Wolves” reunește pe aceeași scenă atât trupe locale, cât și super cunoscuții rockului românesc.

În prima zi, 12 august, vor urca pe scenă Cargo, Compact, Dragoș Moldovan și Ceitrei, urmați în cea de-a doua zi de: Coma, We Singing Colors, SKA-NK, Suburbia11 și Mist. Sâmbătă, 14 august, vor face un show de excepție: Celelalte Cuvinte, Adrian Despot și Cezar Popescu – Vița de Vie Acu2tic, Luna Amară. Fără Zahăr și Țapinarii, iar duminică vom dansa pe muzica celor de la Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Partizan și Cactus Jack.

expressheadergeneral (1)

Biletele și abonamentele sunt disponibile exclusiv online pe AmBilet.ro:
240 de lei Abonament Presale 1
300 de lei Abonament Presale 2 (preț redus până la data de 01.08.2021, inclusiv)
400 de lei Abonament Acces (preț în ziua evenimentului atât online, cât și la acces).

rock 2