FOTO. Reșița și industria momentului, surprinse de elevii Clasei de Artă Fotografică!

expozitie foto 7
1000x100 (1)

Reșița de astăzi, în fotografii! Expoziția „Foc Nestins” pune la loc de cinste industria din Banatul de Munte cu ocazia aniversării celor 250 de ani de când primele furnale au fost puse în funcțiune.

Cursanții Clasei de Artă Fotografică ai Școlii Populare de Arte și Meserii „Ion Românu” Reșița, sub îndrumarea artistului Daniel Pușcău, au alcătuit o expoziție inedită dedicată industriei. Fotografiile spun povestea actualilor meseriași ai uzinei și a ceea ce se întâmplă chiar astăzi în oraș.

„Expoziția prezintă aspecte dintr-o zi normală de muncă în uzinele reșițene. Alături de cursanții mei de la Școala de Artă și Meserii «Ion Românu» din Reșița, am încercat să redăm o fărâmă din ce se întâmplă astăzi în uzine, la 250 de ani de industrie. Vreau să le mulțumesc cursanților pentru efortul depus și să vă invităm în Centrul Civic în această săptămână. Săptămâna următoare expoziția va fi la Complexul Henn, următoarea – la aleea pietonală Bielefeld și ultima săptămână – în fața magazinului Carrefour din Parcul Tricolorului”, a declarat Daniel Pușcău pentru Express de Banat.

Artiștii care au contribuit cu minunatele lucrări fotografice sunt Alin Daniel Bugariu, Dariana Armanca, Denis Elchescu, Ioana Bănică, Doru Bănică, Denis Țară, Oana Florea, Diana Ciorbă, Karina Tincul, Victor Ghițescu, David Ghilea, Doru Goșnea, Răzvan Ciuvelic, Petru Dragomir și Simona Hurduzeu.

daniel puscau

expozitie foto

expressheadergeneral (1)

expozitie foto 2

expozitie foto 3

expozitie foto 5

expozitie foto 6