Domnule Dunca, numai studii de fezabilitate la limita legală, la 30.000 de euro, ca să le încredințăm direct?!

dunca cj

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin e acuzat că nu a făcut nimic pentru dezvoltarea județului, în schimb, bagă bani în conturile unor firme sau persoane agreate, ocolind licitațiile publice!

În urma lui Romeo Dunca nu se vede construit mai nimic. Cel puțin până acum, când nu mai e mult și se face primul an de mandat. Președintele CJ a fost preocupat cu lucruri mărunte și lipsite de interes pentru județ sau care oricum nu aduc bunăstare în viețile cărășenilor. S-a certat cu șoferul instituției, cu ziariștii, cu angajații de la Direcția de Drumuri Județene, cu adversarii politici, cu oamenii de afaceri, cu postacii de pe Facebook, a deschis o mulțime de procese și a generat conflict mai peste tot pe unde a umblat. Chiar și în propriul partid! În plenul Consiliului Județean n-a venit cu nimic concret. A pus în schimb pe masa consilierilor tot felul de proiecte de hotărâre absolut nerealiste sau lipsite de vreo fundamentare și a cerut aprobarea finanțării pentru tot felul de studii de prefezabilitate sau fezabilitate cu șanse reduse de a fi implementate vreodată. A venit cu propuneri pe care chiar el și le-a retras pe ordinea de zi, recunoscând că nu și-a făcut temele.

Tocmai din aceste motive, dar și pentru că îi miros și lui unele lucruri, consilierul județean Ioan Crina l-a interpelat pe președintele Dunca în plenul Consiliului Județean: „Când depășim faza asta de studii?! Că de opt luni văd că numai studii de prefezabilitate și fezabilitate facem, la limita legală, la 30.000 de euro, ca să le încredințăm direct! Nu ați rezolvat până acum nimic, ați făcut doar studii de prefezabilitate și cred că ăsta este și țelul! Am făcut studii, chiar fără să avem bani! Nu mi se pare corect!”

Președintele Dunca ne-a liniștit pe toți. El face lucruri foarte bune, dar sunt puțini cei care au capacitatea să le înțeleagă. Prea proști, domnule Dunca, așa-i?!