FOTO: Tinerii din PP-DD se reorganizează!

Tinerii din PP-DD, organizați în regim de interimat în această perioadă, au ieșit pe stradă de 1 Martie, ca să le ofere flori doamnelor și domnișoarelor din Reșița. Acestea s-au declarat încântate de gestul lor.

Ziua Mărțișorului le-a oferit prilejul tinerilor din PP-DD să organizeze și prima lor acțiune pe străzile orașului. Cu mic, cu mare, aceștia și-au umplut buzunarele cu mărțișoare, gata să le impresioneze pe doamnele din oraș. Acțiunea a fost o reușită totală, deși a  fost o premieră pentru cei mai tineri membri ai PP-DD.

Președinte interimar al organizației județene a fost numit Lucian Voinea, care de altfel este și consilier local. „Inițiativa ne-a aparținut nouă. Suntem în curs de formare a organizațiilor de tineret la nivel județean și în toate orașele din județul nostru. Prima acțiune pe care am inițiat-o este cu prilejul zilei de 1 Martie. Le oferim doamnelor și domnișoarelor mărțișoare și le urăm mai puține griji, mai puține greutăți”, spune Lucian Voinea, noul lider al tinerilor PP-DD.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157632884236053&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

Deocamdată, organizația de tineret are puțin peste 200 de membri cu adeziune, dar este încă în formare, iar cei care susțin partidul la nivel local și județean sunt siguri că numărul lor va crește.

„Din Biroul de conducere de la nivel județean vor face parte toți președinții organizațiilor municipale, dar și alți membri care vor avea inițiativă. Organismul de conducere va fi format dintr-un președinte, un prim-vicepreședinte, un secretar și va avea între 5 și 7 vicepreședinți”, a adăugat Lucian Voinea.