FOTO Poliția în acțiune de 1 martie! În vizor, doamnele și domnișoarele șoferițe!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Devenită deja tradiție, acțiunea de împărțire a mărțișoarelor de către poliția rutieră s-a manifestat și de această dată în traficul reșițean. Toate șoferițele au fost oprite de poliție, pentru a primi câte un mărțișor.

Polițiștii rutieri din oraș au lăsat deoparte amenzile și contravențiile pentru o zi și au împărțit tuturor doamnelor și domnișoarelor aflate la volan câte un simbol al primăverii. „Cu ocazia zilei de 1 martie, polițiștii rutieri împreună cu reprezentanții unei societăți de asigurări, au făcut un cadou mai special doamnelor și domnișoarelor aflate azi în trafic. Ele au fost amendate de către polițiștii rutieri nu cu sancțiuni contravenționale, ci cu mărțișoare”, declară Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin.

Ca în fiecare an și în această zi de 1 martie, o zi specială pentru doamnele și domnișoarele din viața noastră, lucrătorii rutieri din cadrul serviciului Caraș-Severin cu sprijinul unei societăți de asigurări vor oferi și astăzi în trafic tuturor conducătoarelor auto și nu numai un mic simbol, un mărțișor și un gând bun din partea noastră”, precizează inspectorul Dorin Țugmeanu, din cadrul IPJ CS.

promovare banner maxagro

Șoferițele au fost foarte încântate de inițiativa polițiștilor, deși inițial panicate pentru că nu știau pentru ce sunt oprite. Prima „amendată” de polițiști a fost chiar reporterul Express de Banat, Oana Bejenariu, surprinsă în trafic.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632888484882″]

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/