FOTO: Mărțișoare liberale, în orașe

Tinerii PNL ai filialei Caraș-Severin s-au mobilizat de 1 Martie, ca să le surprindă pe doamnele și domnișoarele din Reșița, dar nu numai. Acțiunea a avut loc concomitent în toate orașele din Caraș-Severin.

Un număr însemnat de membri PNL s-au mobilizat astăzi, la aceeași oră, în toate localitățile importante ale județului. Vizate au fost: Reșița, Caransebeș, Oravița, Moldova Nouă, Oțelu Roșu, dar nu numai.

Mărțișoarele pe care membrii organizațiilor de tineret le-au împărțit au fost personalizate, cu sigla partidului. La Reșița, au fost alese mai multe locații. Din zona Victoria, liberalii s-au mutat în centrul orașului, iar spre finalul zilei de lucru vor lua la rând câteva fabrici de confecții din oraș.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157632888606788″]

„Această acțiune continuă de câțiva ani, astfel că putem spune că deja este una tradițională. Filiala Caraș-Severin, condusă de Răzvan Videscu, își face datoria față de reșițence”, spune liberalul Florin Angheloiu.

Tinerii din PNL au mai ieșit pe străzile orașului și cu prilejul zilei de 14 februarie, atunci când le-au oferit certificate de căsătorie, valabile pentru o zi, cuplurilor din Reșița.

 

banner 1000 x 100 hd