FOTO. Terapie prin muzică la Spitalul Militar. Este o premieră în orașul de pe Bega

concert spital militar 5
explo 1000x200

Terapia prin muzică este o formă de psihoterapie despre care se spune că îmbunătățește starea psihică, dar și fizică a organismului. Un proiect bazat pe meloterapie a fost demarat la Spitalul Militar „Dr. Victor Popescu” din Timișoara.

Totul se desfășoară în colaborare cu Inspectoratul Școlar Timiș și Liceul de Artă „Ion Vidu”. Elevii au susținut deja un prin concert în curtea unității sanitare, în data de 18 mai, prin care au adus bucurie și liniște pacienților și personalului medical.

„Elevii și profesorii Liceului de Artă au susținut primul concert în parcul Florina din Spitalul Militar Timișoara. Felicităm elevii Manning Sebastian, Cociuba Norbert, Goșa Iris, Șerban Filip, Șimo Alexandru și Nicolicin Raisa, precum și profesorilor îndrumători Cristina Dan, Victor Pârâu, Ștefan Ovidiu Mureșan, Ingrid Nicolaescu, Anca Lupu Asavei și Mădălina Dorgo și mulțumim pentru susținere și implicare domnilor directori ai Liceului de Artă, Prof. Patricia Vlad și Prof. dr. Daniel Zah. Mulțumim de asemenea coordonatorului artistic al programului – Prof. dr. Ingrid Nicolaescu și nu în ultimul rând doamnei Inspector Școlar General – Prof. Aura-Codruța Danielescu, care a făcut posibilă organizarea evenimentului”, transmit reprezentanții Spitalului Militar.

Seria de concerte muzicale cu rol terapeutic va continua săptămânal în cadrul parteneriatului.

concert spital militar 3

concert spital militar 4

concert spital militar 5

concert spital militar

concert spitalmilitar 2

banner 970 x 250