FOTO Ședință festivă: Ștefan Popa Popa’s, noul cetățean de onoare al Reșiței

Recent, aleșii locali au aprobat acordarea titlului de cetățean de onoare al orașului celui mai renumit caricaturist al țării. Astăzi, Ștefan Popa Popa’s a fost prezent la Reșița, să își primească distincția.

Consilierii locali au avut astăzi parte de o surpriză inedită. Înainte ca invitatul de onoare al ședinței să intre în sală, aceștia au găsit pe masă câte o caricatură. Cu toții au apreciat cadoul, deși unii s-au declarat foarte încântați, iar alții ușor dezamăgiți că ar arăta mai bine în realitate.

strain_ok

Una peste alta, edilul-șef al Reșiței, Mihai Stepanescu, a explicat relația specială pe care Ștefan Popa Popa’s o are cu orașul, dar și cu județul Caraș-Severin. De asemenea, s-a declarat onorat de faptul că numele municipiului nostru este amintit peste tot în lume, datorită caricaturistului. „Vorbim despre una dintre marile personalități ale lumii și este extraordinar faptul că astăzi se află în aceeași sală cu noi. Îi înmânăm cu mare drag diploma de cetățean de onoare”, a spus astăzi Mihai Stepanescu.

Aprecierile au fost întoarse de Ștefan Popa Popa’s, care şi-a manifestat bucuria de a se afla la Reșița. „Sper ca arta mea să fie la fel de apreciată în țară, așa cum este în străinătate”, a menţionat caricaturistul.

Caricaturistul este românul cu cele mai multe titluri de cetățean de onoare: 26 la număr.

Comments

  1. nashpa says:

    Daca se vede bine in imagine, caricarturistul este cel mai mare producator de matreata. Sau a venit de-afara dupa ce a nins abundet? Ce-i asa de extraordinar? Ca Popas’ e inconjurat de caricaturi, unu cu diagonala si altii fara? Are caricaturistul o relatie speciala cu Resita de cind Primarul a transformat-o intr-o caricatura de oras. Fara tramvai si urmeaza furnicularul. Face-ti poze cu funicularul cat mai e. Sau caricaturi cu Stepanescu, pana nu se declara singur cetatean de onoare si se considera calomnie.

  2. Ana Maria says:

    “Recent” ce insemna? Ieri, alaltaieri, saptamana sau luna trecuta? Poate anul trecut? Sint 11 luni de cand “aleșii locali au aprobat acordarea titlului de cetățean de onoare al orașului celui mai renumit caricaturist al țării. ” Am vrea si noi, cetatenii ordinari ai Resitei, sa stim care este relatia speciala a domnului Popa’s cu Resita, ca noi n-o stim. Sa ne-a transmis-o Primarul “recent”?