FOTO. Salonul Industriei Ușoare – ediția de vară s-a deschis la Centrul Regional de Afaceri Timișoara

explo 1000x200

Centrul Regional de Afaceri al CCIAT găzduiește până duminică expozanți din domeniul industriei ușoare. Peste 30 de producători veniți din toate colțurile României au adus la Timișoara produse și obiecte de vestimentație pentru perioada verii.

Încălțăminte, broderii, îmbrăcăminte și produse textile din piele și blănuri naturale, produse ECO și vintage sunt câteva dintre ofertele pe care expozanții de pe teritoriul României le aduc anul acesta la ediția de vară a Salonului de Industrie Ușoară din Timișoara. Pe lângă acestea, puteți găsi miere direct de la producători, siropuri naturale, materiale din diferite țesături și broderii. Producătorii prezintă îmbrăcăminte pentru copii și accesorii. Prețurile sunt accesibile, iar intrarea este liberă, cu respectarea normelor de siguranță și distanțare socială.

„Venim tocmai din Bacău și vă prezentăm o colecție de rochii vintage și obiecte vestimentare din țesături și broderii croite manual. Suntem aici până duminică și preluăm și comenzi pe mărime și gusturi. Tot ce facem este hand-made”, ne-a declarat Claudia, una dintre expozante.

„Vreau să vă spun că s-au respectat toate normele de igienă și distanțare socială impuse de lege, atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori. Firmele prezente expun spre vânzare o gamă diversificată de produse dedicate sezonului, printre care amintim: îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, lenjerii de pat. Pe lângă acestea se pot achiziționa bijuterii, produse naturiste, ii. În paralel în parcare funcționează Târgul de produse tradiționale, care așteaptă vizitatorii pentru degustarea dulciurilor de casă, mezeluri, colaci secuiești… Expozanții s-au conformat și au dezinfectanți pe mese, culoarele s-au lărgit și n-am întâmpinat probleme”, a declarat Aura Culea, organizatoarea expoziției.