FOTO. S-a deschis magazinul Anna Cori în Iulius Town Timișoara! Noul concept include și brandul Denis

Anna Cori a revenit cu un nou concept și a deschis la Timișoara noul magazin, în incinta Iulius Town. Invitatul special al serii a fost Anca Serea.

Seara de miercuri a fost una cu totul specială, odată cu deschiderea oficială a noului magazin Anna Cori. Potrivit reprezentanților brandului, a fost propus un nou concept care include și haine de bărbați marca Denis. O altă noutate este design-ul, bazat pe eleganță și rafinament, care va fi implementat și în cadrul celor aproximativ 50 de magazine din țară.

„Este o seară specială pentru că am deschis noul magazin Anna Cori din Iulius Town Timișoara. Este un nou concept care include și partea de bărbați, brandul Denis. Dorim să fim mai aproape de clienții noștri din Timișoara și să îi cunoaștem și personal. Gama de produse este una variată, dar în același timp designul este unic și în fiecare sezon punem la dispoziție colecții noi în materie de încălțăminte și genți”, a declarat, pentru Express de Banat, Andreea Cori, brand manager.

Toți cei care au trecut miercuri pragul magazinului s-au bucurat de o reducere de 20% la toate produsele, inclusiv cele din noua colecție. În cadrul evenimentului a fost organizată și o tombolă în cadrul căreia a fost pus la bătaie un voucher în valoare de 1.000 de lei ce poate fi folosit în magazinele Anna Cori. Invitatul special al evenimentului a fost Anca Serea care este și ambasadorul brandului.