FOTO: Primarul Cismăneanțu se bagă la fotbal! Investiții pentru viitor!

Ziua Internaţională a Copiilor a fost sărbătorită pe terenul de fotbal de juniorii Asociaţiei Sportive Metalul Bocşa şi adversarii lor de la Muncitorul Reşiţa şi Asociaţia Sportivă Şcolară Star din Berzovia, cu care şi-au disputat trofeul pus în joc la Cupa 1 Iunie, competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin, Primăria Bocşa şi, bineînţeles, clubul de fotbal din oraş.

Bocşa a trimis pe gazonul Stadionului Metalul două echipe, formate din elevii antrenorului Marius Totoş, pe umerii căruia apasă astăzi o presiune destul de mare, viitorul fotbalului bocşean depinzând în mare măsură de munca şi pasiunea acestuia. Una dintre ele a ajuns în ultimul act al întrecerii, jucând cu trofeul pe masă în faţa Muncitorului, echipă mult mai bine cotată, care are deja câteva performanţe notabile în sezonul 2014-2015. Reşiţenii s-au impus la limită în finală şi tot ei au câştigat şi premiile speciale, Victor Lolea fiind desemnat cel mai bun marcator, iar Ionuţ Ştefoni, cel mai bun portar.

Pentru oficialii Metalului şi pentru primarul Eugen Cismăneanţu, care a oficiat festivitatea de premiere, juniorii Bocşei sunt campionii de mâine, astfel că ei se vor bucura de o atenţie mult mai mare de acum încolo. „Pentru noi, toţi sunt campioni. Sunt copiii noştri şi trebuie să investim mai mult în ei, pentru că doar aşa vom putea readuce fotbalul la nivelul la care a fost cândva în Bocşa. Sunt bucuros de organizarea frumoasă a acestei competiţii de 1 Iunie şi le mulţumesc celor de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal pentru sprijinul pe care ni-l acordă. Bocşa are nevoie de încurajarea sportului şi îi felicit pentru această iniţiativă”, a declarat Eugen Cismăneanţu. „AJF urmăreşte promovarea fotbalului la nivel de copii şi juniori. Încercăm să organizăm în fiecare oraş câte o astfel de competiţie. Începând cu acest an trimitem la fazele zonale şi ocupantele locurilor doi. Vreau să mulţumesc Primăriei Bocşa, în speţă domnului primar Cismăneanţu, precum şi Asociaţiei Sportive Metalul Bocşa pentru sprijinul acordat în acest demers al nostru, de a impulsiona fotbalul juvenil”, a adăugat Viorel Lolea, şeful fotbalului din Caraş-Severin.
Echipele participante au primit cupe, diplome şi câte o minge din partea AJF. Primarul Cismăneanţu a înmânat la rândul său fiecărui jucător câte o minge de fotbal, apoi s-a desfăcut şampania pentru copii şi s-a tăiat tortul pregătit pentru fotbaliştii de mâine ai judeţului.