FOTO. Premieră, la Timișoara. Piața Unirii, transformată într-un traseu de mountain bike urban

competitie 1
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Competiţie spectaculoasă, sâmbătă seară, la Timișoara, cu prezența unor campioni mondiali de mountain bike. Spectacolul ciclist organizat pentru prima dată în orașul de pe Bega a fost pus la cale de Corratec, producătorul german de biciclete care tocmai a inaugurat fabrica de aici. 

La competiția internațională special organizată la Timișoara – Mountainbike Eliminator 1st Race – au participat cei mai buni sportivi din lume la escaladă și ciclism. Traseul a fost amenajat în Piața Unirii, împrejurul spațiului verde.

Printre cei prezenți la start: campionul mondial Simon Gegenheimer, campioana mondială a fetelor Gaia Tormena, Titouan Perrin Ganier, campionul Franței și de patru ori campion mondial, Marcela Lima din Brazilia și Simon Rogier din Franţa.

competitie 7

Finalul competiției a fost surprinzător pentru toată lumea. Câștigătorul Mountain Bike Eliminator Timișoara a fost Ede Molnar din Sfântu Gheorghe, campion de șase ori al României. Molnar a reușit să-l învingă pe favoritul Simon Gegenheimer. Pe locul trei s-a clasat Ricky Morales, campionul naţional al Puerto Rico.

castigatori

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

„E incredibil ce s-a întâmplat. E prima dată când am șansa să concurez cu cele mai mari nume din acest sport, iar în timpul cursei totul s-a desfășurat în avantajul meu. Nu mă așteptam să câștig. Putem să promovăm acest sport în România numai dacă trimitem sportivi să participe la astfel de concursuri, cu nume atât de mari. Iar așa organizare bună ca la Timișoara nu am mai văzut încă în România.”, a declarat Ede Molnar.

La fete, câștigătoare a fost Gaia Tormena. Pe locul doi s-a situat Marion Fromberger, iar pe locul trei – Eszter Bereczki, concurenta echipei Velocitas Timișoara.

castigatoare fete

„Cursa a fost foarte rapidă, trebuia să fim foarte atenți să nu greșim, chiar dacă nu au existat obstacole chiar atât de dificile. A câștigat campioana mondială de două ori, a fost experiență foarte faină să concurez în finală cu ea. Am putut vedea cum abordează un astfel de traseu. Sunt mulțumită de locul trei.”, a spus Eszter Berecky

CITEȘTE ȘI: „Ferrari-ul bicicletelor”, asamblat la Timișoara. Germanii de la Corratec au inaugurat fabrica din orașul de pe Bega

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/