Festivalul Lubeniței într-o comună din Timiș! Vor fi două zile pline cu distracție

lubenita

În localitatea Gottlob, din județul Timiș, se pregătește o nouă ediție a Festivalului Lubeniței. Cei care vor trece pragul evenimentului, între 14 și 15 august, vor avea parte de spectacole, întreceri sportive, expoziții și, bineînțeles, degustări ale faimosului fruct bănățean. 

Un îndrăgit eveniment va avea loc, la mijlocul acestei luni, în județul Timiș. Este vorba de Festivalul Lubeniței, care se va desfășura în localitatea Gottlob, între 14 și 15 august.

Gottlob este comuna timișeană renumită vara pentru culturile sale de lubeniță. Faimos dincolo de granițele județului, fructul roșu și zemos, este sărbătorit anual în cadrul unui festival în care vizitatorii au parte nu doar de degustări răcoroase, ci de un adevărat regal: spectacole de muzică și dans, întreceri sportive, expoziții și momente culinare sunt pregătite de organizatorii evenimentului – Primăria Comunei Gottlob alături de producători locali. În acest an, festivalul se va derula în zilele de 14 și 15 august și va coincide cu sărbătoarea a 250 de ani de atestare documentară a localității”, transmit organizatorii.

Unul dintre momentele cele mai apreciate ale festivalului va fi, din nou, Parada majoretelor, desfășurată în cadrul evenimentului. De asemenea, spectatorii vor avea avea parte de două zile de distracție acompaniate din plin de limonadă de lubeniță.

Totodată, cei care vor ajunge la Festivalul lubeniței pot verifica și programul filmelor care rulează la Cinema Gottlob, singurul cinematograf rural din România.

În cadrul Festivalului Lubeniței, invitat special va fi îndrăgita cântăreață Elena Gheorghe.

banner 1000 x 100 hd