Poliţiştii din Herculane au arborat tricolorul

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale de 1 Decembrie, efectivele Poliţiei au fost angrenate în diferite activităţi în întreg judeţul Caraş-Severin. La fel s-a întâmplat şi în staţiunea Băile Herculane, unde oamenii legii au arborat steagul din faţa Poliţiei şi a fost cântat imnul României.

Şi la Herculane a fost sărbătorit 1 Decembrie de către poliţiştii din staţiune care s-au adunat în faţa Poliţiei pentru a arbora tricolorul. De altfel,  unul dintre reprezentanții Poliţiei a rememorat întâmplările şi evenimentele care s-au derulat în România încă din 1859.

promovare banner maxagro

Trebuie să rămânem datori faţă de înaintaşii noştri cărora le datorăm cel mai scump lucru din viaţa unui neam şi anume libertatea naţională. Prin urmare, chiar dacă suntem foarte ocupaţi, nu trebuie să neglijăm istoria naţională, trebuie să citim în cărţile de istorie despre curajul pe care l-au avut românii dinaintea noastră. Să ne întrebăm dacă noi mai avem acea forţă. Suntem tineri, şi, ce se întâmplă în jurul nostru ne influenţează, dar să nu uităm de unde ne tragem. Să demonstrăm şi altor popoare că suntem şi noi cineva şi avem meritele şi demnitatea noastră şi putem fi la înălţime“, a declarat unul din poliţiştii de la Băile Herculane.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632168844898″]

publicitate tmc 640