FOTO. Pod deteriorat din cauza fenomenelor meteo din ultima perioadă! Circulația este închisă între Slatina Timiș și DN 6

Circulație închisă pe DJ 582, între Slatina Timiș și DN6! Restricții de tonaj au fost impuse pe ruta Slatina Timiș și Brebu Nou. Pilonul podului a fost deplasat din cauza averselor din ultima perioadă.

Fenomenele hidrometeorologice din ultima perioada au afectat structura de rezistență a podului de peste râul Timiș. Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin a anunțat închiderea circulației rutiere până la remedierea situației. Varianta de ocolire propusă este DN 6 – DJ 608C Petroșnița – Bucoșnița – Slatina Timiș. Pentru a evita pericolul asupra participanților la trafic, Direcția de Drumuri Județene a impus restricționări de tonaj pentru autovehiculele cu masă mai mare de 7,5 tone pe tronsonul Slatina Timiș și Brebu Nou. Varianta de ocolire pentru această categorie este DN 6 Caransebeș – DN 58 Păltiniș – Soceni – Reșița – DJ 582 Cuptoare – Văliug – Brebu Nou.

În imaginile de la fața locului se poate observa cum un pilon al podului este înclinat și apare o crăpătură în capătul care se unește cu podul.