Voltaj a ridicat mii de mâini în aer

po 1000x100px (3)

Cele patru zile de distracţie organizate cu prilejul Rugii de la Oraş s-au consumat cum nu se putea mai bine în Parcul Teiuş din Caransebeş. Cireaşa de pe tort a tradiţionalei sărbători a fost marele concert marca Voltaj.

Vremea frumoasă de afară a ţinut cu caransebeşenii în ultima zi de petrecere. Parcul Teiuş din municipiu a fost invadat de cetăţeni, mai ales că se ştia că pe scenă vor urca membrii formaţiei româneşti Voltaj. După concertul Filarmonicii de stat din Arad şi recitalurile formaţiei Sens Unic şi a Lorei, băieţii de la Voltaj au transformat seara într-un adevărat show. Aceştia au demonstrat încă o dată că ştiu să se simtă bine pe scenă şi să transmită starea de bine publicului.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157644375886481″]

banner 1000 x 100 hd

Piese vechi şi foarte cunoscute  cum ar fi „Ora de germană”, „Mi-e dor”, „Albinuţa”, „Ani de liceu”, „Lumea e a mea”, „Hai sus”, „20 de ani”, „Un pas în faţă”, „Ultima secundă”, dar şi piesa cea nouă intitulată „Meci de box” au răsunat pe scena din Caransebeş, acompaniate de nelipsitele strigăte de admiraţie ale celor prezenţi.

După prestaţia extraordinară a băieţilor de la Voltaj, seara s-a încheiat cu tradiţionalul foc de artificii, acesta fiind urmărit şi pozat de mulţi cărăşeni prezenţi în Parcul Teiuş.

03 britannia 1000 x 100 gif