Unul dintre copiii electrocutaţi la Jupa se zbate între viaţă şi moarte

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Starea de sănătate a unuia dintre băieţii electrocutaţi în timp ce se jucau pe un vagon de marfă din staţia CFR Jupa este tot mai critică. Prima operaţie de care a avut parte micuţul de zece ani nu a fost de ajuns ca să îl facă pe acesta să îşi revină.

Medicii Spitalului de Arşi ,,Grigore Alexandrescu” din Bucureşti nu se pot pronunţa vizavi de şansele de supravieţuire a copilului care a suferit arsuri pe 50% din suprafaţa corpului. Băiatul va fi supus, cel mai probabil, unor noi intervenţii chirurgicale.  „Copilul cu arsuri de 50% a fost operat şi, probabil, va mai urma încă o intervenţie chirurgicală, pentru că este în stare foarte gravă. Arsurile sunt profunde şi superficiale, au o evoluţie destul de imprevizibilă. În cazul lui pot apărea complicaţii oricând. Nu pot spune ceva sigur până când se stabileşte dacă va fi externat sau nu. Noi sperăm să fie bine, să îşi revină”, a precizat medic Raluca Alexandru, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă „Grigore Alexandrescu” din capitală.

Cei doi minori electrocutaţi au avut mare noroc, spun medicii, în condiţiile în care electrocuţiile de pe tren pot duce deseori direct la deces. „În cazul celor doi a fost o electrocuţie cu flamă electrică, şi nu direct prin curent electric, să treacă efectiv curentul prin corp. Aici este vorba de o flamă electrică, flamă care, pur şi simplu, i-a ars din exterior spre interior. Ei pot să spună că au avut noroc”, a adăugat dr. Raluca Alexandru.

promovare banner maxagro Muzeul TM

CITEŞTE ŞI: UPDATE VIDEO: UNUL DINTRE CEI DOI COPII ELECTROCUTAŢI, ÎN STARE MAI BUNĂ!  

Având în vedere că astfel de cazuri s-au tot întâmplat în ultima lună, statul va lua măsurile necesare. „Au fost peste şapte astfel de cazuri în ultima perioadă. Se întâmplă ceva. Nu ştim, dar am înţeles că o să se ia măsuri, pentru că s-au înmulţit foarte mult aceste electrocuţii de pe vagoanele de tren, ceea ce nu se întâmpla înainte. Copiii trebuie să ştie că nu au voie să se urce pe vagoanele de tren pentru că sunt linii de înaltă tensiune şi este foarte periculos”, a concluzionat medicul Spitalului de Arşi.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/