FOTO. Percheziții la falsificatorii de bani din Timiș și Caraș-Severin

bani falsi (1)

Peste 200 de percheziții au avut loc, miercuri, în mai multe județe din țară la falsificatorii de bani. Au fost descinderi și în Timiș și Caraș-Severin.

Acțiunea a fost coordonată de polițiștii din Arad, coordonați de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș. Au fost 23 de percheziții în cadrul unui dosar ce vizează „probarea activității infracționale a persoanelor care pun în circulație bancnote contrafăcute”.

„În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat 155.300 de euro, în bancnote din cupiură de 50 de euro, 100 de euro și 500 de euro, bancnote, care ar fi urmat să intre în circuitul financiar. Au fost puse în executare 7 mandate de aducere și au fost audiate 21 de persoane”, a transmis Poliția Română.

bani falsi (4)

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate București, Ploiești, Craiova, Timișoara, Oradea, Alba lulia, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Iași, polițiștilor din cadrul serviciului de combatere a criminalității organizate Ilfov, Dâmbovița, Vâlcea, Caraș-Severin, Sălaj, Maramureș, Sibiu, Giurgiu, Botoșani, Gruparea de Jandarmi Mobila „Burebista” Brașov, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timișoara, Poliția Oraș Chișineu-Criș și Secția 3 Poliție Rurală Chișineu-Criș.

bani falsi (6)

 

1000x100 casa brutarului