Se oprește apa în Timișoara. Aquatim lucrează!

aquatim 1

Aquatim intervine din nou pentru conectarea unor conducte, dar și pentru spălarea turnului de apă și a rețelei de distribuție. Vezi programul lucrărilor!

Joi, 30 martie, între orele 9-15, la intersecția bulevardului Cetății cu strada Brândușei se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 4 – bulevardul Cetății”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Timiș, Brândușei (inclusiv la Punctul Termic) și la Grădinița nr. 27.

Tot pe 30 martie, între orele 9-16 se va întrerupe furnizarea apei în cartierul Aeroport pentru spălarea turnului de apă și a rețelei de distribuție. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

1000x100 casa brutarului

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri
de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.


CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7