FOTO: La Reșița, PDL a dat mâna cu PSD!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Holurile Centrului de Transfuzie Sanguină din municipiu au fost invadate de pedelişti şi pesedişti. Se pare că, deşi există o graniţă între a fi om politic şi om, aceştia au depăşit-o, alăturându-se campaniei de donare de sânge.

Boala unui copil în vârstă de cinci ani din Reşiţa, care suferă de leucemie acută limfoblastică, i-a determinat pe democrat-liberali şi pe social-democraţi să doneze un strop de sânge pentru ca cel mic să îşi recapete sănătatea. La cea de-a doua ediţie a campaniei au participat, încă de la orele dimineţii, 13 pedelişti, câţiva pesedişti, dar şi alţi cetăţeni ai oraşului, urmând ca, pe parcursul zilei, să treacă pragul centrului de transfuzie şi alţi membri ai celor două organizaţii.

Am încercat să facem un gest umanitar pentru acest băiat, ne-am gândit să îi oferim un mărţişor şi un buchet de noroc şi fericire pentru sănătatea lui. Nu suntem donatori profesionişti şi nu prea cunoaştem condiţiile de donare, însă ne-am dat silinţa”, a declarat pentru Express de Banat Gheorghe Năsturel, consilier local PDL.

campanie sange1  campanie sange2

Remus Marta, un alt consilier local, susţine că „nu PDL a venit la centru, ci oamenii în sine. Sunt şi eu tată şi suntem prieteni cu Liliana Gherla, cea care a iniţiat Campania. Este prima oară când vin, dar asta nu înseamnă că mă voi opri aici. Aceasta este o cauză nobilă şi cred că trebuie să fim alături de ea”.

campanie sange3  campanie sange4

promovare banner maxagro

Părinţii bolnavului cer în continuare ajutor

Deşi începutul campaniei s-a dovedit a fi norocos, părinţii copilului roagă cetăţenii să nu ezite să dea o mână de ajutor în acest caz. „Băiatul suferă de leucemie acută de la vârsta de doi ani şi are mare nevoie de sânge. La fiecare trei luni mergem cu el la tratament, la Timişoara. Este foarte greu, mai ales că hrana sa trebuie să fie fără gluten, ceea ce este foarte scump. Aş fi foarte bucuros dacă oamenii ar vrea să ajute, într-un fel, un copil bolnav care are nevoie de ajutor, chiar şi financiar”, a explicat Marius Bibolariu, tatăl bolnavului.

liliana gherle-campanie  campanie sange5

Organizatorii campaniei spun că această ediţie este una mai specială, probabil prima făcută pentru un copil din Caraş-Severin. „Băiatul este un înger care m-a impresionat foarte mult, un copil care de patru ani se luptă să trăiască. Vrem şi ne dorim din suflet să îl ajutăm şi, de aceea, oamenii pot veni să doneze pentru el un strop de sânge, bonuri valorice sau bani”, a spus Liliana Gherle, membră PSD şi iniţiatoarea campaniei.

Potrivit acesteia, este pentru prima dată când un alt partid politic vine în ajutor, în acţiunile organizate de ea. „Nu pot decât să le mulţumesc celor de la PDL care au înţeles iniţiativa. Este o graniţă între a fi om politic şi a fi om, însă ei au depăşit-o, au învins orice barieră, spunând DA. Sper ca celelalte partide politice să le urmeze exemplul, pentru că este vorba de viaţa unui copil care trebuie să se vindece”, a adăugat Liliana Gherle.

publicitate tmc 640

Comments

  1. vvvvvvvv says:

    atita pot sa faca si pdl resita sa doneze singe ca creier n-au,

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/