FOTO. O vară altfel pentru copiii din Berliște!

copii la costinesti 2

La clasica întrebare din prima zi de școală „unde ați fost în vacanța mare?”, 62 de copii vor putea răspunde: „Am fost pentru prima oară la mare!”

Astăzi a fost ultima zi de tabără la Costinești, organizată în perioada 4-11 august pentru copiii de la clasa a 3-a până la clasa a 8-a din comuna Berliște. O premieră nu doar pentru copii, ci și pentru cadrele didactice însoțitoare. Cei cărora le revine meritul în acest act de implicare socială sunt membrii Fundației Bardeau, în parteneriat cu Primăria Berliște.

copii la costinesti

leader board 728 x 90 px

Au avut parte de această bucurie în special copiii care frecventează Centrul de educație din Berliște, susținut de parteneriatul dintre Fundația Bardeau și Primărie. Această acțiune am inițiat-o încă din 2019. Tabere similare s-au mai organizat, nu numai pentru copii din centru, ci și din afara lui. Consemnăm o premieră pentru școală și amintim de excursiile din anii 2017 în zone istorice și în 2018 la Alba Iulia, la centenar”, a precizat primarul comunei Berliște, Nicolae Orăvicean, care spune că sufletul taberei organizate la Costinești a fost președinta Fundației, Claudia Bardeau.

copii la costinesti 1