Romeo Dunca: „Pe toate trei le-am trimis eu! Eu am insistat să participe la licitație!”

dunca licitatii

Aflat într-o gravă criză de imagine după ce nu a făcut mai nimic în aproape un an de mandat ca președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca se lipește de oricine are realizări! În plus, pentru că sfidează în continuare legislația, recunoaște cu nonșalanță lucruri pentru care ar putea da explicații într-o zi!

După ce l-a luat gura pe dinainte într-o ședință de Consiliu Județean spunând că sunt firme care lucrează pentru instituție înainte să existe un buget alocat și, ca atare, să fie parcurse procedurile legale de atribuire, astăzi, cu ocazia semnării unui contract de lucrări de către Aquacaraș pentru o sumă de peste 35 de milioane de lei, Romeo Dunca a mărturisit că a căutat chiar el constructori care să participe la licitație, garantându-le anumite lucruri.

La licitația respectivă au participat trei asocieri de firme, astăzi fiind semnat contractul cu  câștigătorul. „Pe toate trei le-am trimis eu, s-a lăudat președintele Consiliului Județean. Nu sunt firmele mele, nu le cunosc, dar am avut referințe foarte bune și prin relațiile pe care le-am avut în activitatea privată am încercat să conving că și aici merită să vină să lucreze firme serioase, pentru că și aici lucrurile devin corecte. Toate cele trei firme eu am insistat să vină să participe la licitație, evident, neștiind care va fi câștigătorul. Mă bucur că, după opt licitații la care nu a venit nimeni, trei companii au prins curaj și au venit. Sper să facă lucrări de calitate, altfel nu ne jucăm.”

leader board 728 x 90 px

Romeo Dunca a mai spus că le-a garantat acestora că-și vor primi banii dacă lucrează ca la carte! Și cum președintele CJ e om de mare cuvânt, trei asocieri s-au bătut pentru milioanele Aquacaraș. Va pune mâna pe ele o asociere de două firme ce au sediul tocmai la Iași!