FOTO. Nu doar la supermarket! Testarea temperaturii se realizează de astăzi și în pieţele închise din Timişoara

Nu doar la Reşiţa se testează temperatura la intrarea în pieţe. Începând de astăzi, acest lucru se întâmplă şi la Timişoara. Odată cu impunerea unor măsuri în lupta cu răspândirea COVID-19, măsurarea individuală a temperaturii se va face la toate intrările din pieţele care îşi desfăşoară activitatea în interior, anunţă Ionuţ Nasleu, director la Societatea Pieţe.

În pieţele închise, la Iosefin, dar şi în halele de carne şi lactate există dispozitive pentru testarea temperaturii, iar în următoarele zile vor sosi două termoscanere ultraperformante, scopul fiind acelaşi: evitarea răspândirii noului virus.

„De astăzi în toate pieţele închise, în speţă Iosefin şi halele de carne şi lactate din celelalte pieţe se va realiza termoscanarea în vederea prevenirii COVID-19. Pieţe SA a  luat toate măsurile care se impun pentru a asigura o prevenire completă în ceea ce priveşte pandemia. În următoarele zile vom primi două termoscanere complexe, ultraperformante, care se vor monta unul în piaţa Badea Cârţan, la hala de carne şi lactate, şi unul în Piata Iosefin”, a declarat Ionuţ Nasleu pentru Express de Banat.

Agenții firmei de pază se vor ocupa de termoscanare, cei care asigură controlul accesului în pieţe.